JAG VET INTE JU

Imorgon eller om några timmar åker jag till London. jordens ångest. Jag ska se Depeche på Tisdag.
 
 
Jag ska se Depehe på Tisdag.
och onsdag
 
 
HUr kan det vara en sån stor sak att gå på en konsert  hag vet inte. Det bara är Depeche ju. Det här är mitt liv. Konserter. HUr tänkte jag nu. Två kvällar i rad. Vad tänkte jag nu. Hur tänkte jag nu. Jag vill inte. Jag vill inte jag har PANIK jag vet inte hur jag tänkte jag är inte ens glad jag insåg väl inte att det är SÅHÄR det är JU DEPECHE JU ALEXIS DET ÄR JU DEPECHE JU DET ÄR JU DEPECHE JU tre år sen tre år sen och det känns likadant hur kan det kännas såhär snart ska jag till flygplatsen herreugud herregud herregud

Sist jag såg depeche var jag femton. Stella Mira Andreas det var tre år sen och fyra månader sen. Det var allt allt allt det var så jävla längesen allting som hänt och det är så brutalt konstigt jag är inte redo jag är inte redo inte riktigt än 
 
 
 
JAG ÅNGRAR MIG JAG ABDIKERAR JAG ÄR FÖR FEG FÖR DET HÄR

En vecka sådär

 
 
Jag och Elias har suttit i vitan nästan varje dag. Det har vart en ganska fin vecka, jag har träffat en massa folk för en gångs skull. Idun josefin och jag gick på Great Gatsbypremiären och vi var absolut snyggast i salongen. Den var väl fin men lite märklig med fåniga effekter och onödiga ändringar i storyn. Men vi hade det väldigt fint.

Om en vecka EN VECKA ska vi se Depeche, i London, Andreas, Mira, Stella och jag. Sist vi såg dem var den 31 Januari 2010 och det var förresten då vi träffade Andreas första gången. Det känns alldeles surrealistiskt. Jag måste leta efter min sovsäck på vinden också.

Om tre månader flyttar jag till London. Egentligen vill jag flytta imorgon, jag är så fruktansvärt trött på Stockholm, mitt äckliga rum hos pappa, mitt äckliga rum hos mamma, tråkiga bibliotek, svenska, mina föräldrar, jävla studenten jag är trött på allt. Jag kommer väl sakna hundra tusen saker när jag åker, typ toalettgolv utan heltäckningsmatta och mina vänner. Ingen stannar ju i Stockholm ändå. Dags att börja leva.
 
 
 
 
Mira hade sin skiva på tema nostalgi och vi klädde upp oss så nostalgiskt vi bara kunde. Puss på er

Black hair (bra titel)


Jag har färgat håret svart. Känns väldigt lagom nu till Depeche. 11 dagar kvar till Depeche.

Ritad av Stella

Imorgon är det Morrisseyfirande på Strand han fyller 54 på Onsdag. Hoppas någon vill gå med mig. kanske stöter på någon jag känner annars. Känner inte så många. Jag ska dit hursom, så om ni är där och ser mig kan ni ju hälsa.
Morrisseyfest. Det får man inte missa.  
 

New romantics and neverending sorrowsIdag gick jag ut till en av mina favoritplatser- om man går förbi mälarhöjden mot café Uddvillan så finns det en underbar stig i skogen som sluttar mot vattnet (åh ni vet sådär dramatiska klippor). Det har satts upp några bänkbord där också- Där kan man sitta med jordens havsutsikt alldeles ensam i en vacker skog och känna sig underbar. Jag satt där skrev och lyssnade på Depeche och var magisk i några timmar, tills fingrarna blev stela av köld och cigaretterna började ta slut.

Annars är jag helt mest värdelös.
Useless and shiftless and jobless.Jag går ju inte i skolan
Jag jobbar inte
Jag skriver ingenting som är bra
Jag har slutat umgås med precis alla förrutom Elias

Nothing is tacky only the best                            
 ✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
 
Jag har bott hemma hos jordens bästa och kanske snyggaste Elias hela helgen. Vi drack rödvin långt in på natten i parker och haft det jättebrra sådär som tonåringar ska.

Mitt Arvika 2009festivalband gick av. Dags att bli vuxen kanske. Det känns hjärtekrossande vemodigt hemskt symboliskt.
I juni antar jag att Elias flyttar till Göteborg. Jag flyttar ifrån alltihop i agusti lämnar allt för London. Josefin flyttar till england. Mira och stella reser väl iväg. Idun flyttar. Judit och Lova skulle också flytta iväg. Jag vet inte ens om någon blir kvar i Stockholm efter sommaren. Vilket öde de gråbruna fick i slutändan. Jag kommer inte att ha kontakt med någon av dem jag kan inte ens hålla uppe kontakten när vi bor i samma stad ju hur ska det gå när vi inte ens bor på samma kontinent (riktigt). 
 

RSS 2.0