✞ℎℰ ☾ʊℛ℮

hm vad sa du
jag hör inte för jag
lyssnar alldeles för högt på the cure
mmhmmmmmmmm mhh


hej

Hej fina människor
vill någon
fika med mig
lyssna på popmusik med mig
ha party med mig
läsa med mig
ha en konversation med mig

vilken datum är det jag har tappat uppfattning om tiden Jag förstör hela livet för mig själv. Orkar inte resa mig ur sängen på en vecka. Har inte lyssnat på musk på flera dagar. Pust och stön. Nu idag ska jag börja med livet igen. 
kramVi tar oss friheter en måndag

My Favourite Colour Is Black! Love & Prostitution,


Jag dansar till the smiths ensam
Lyssnar på cure paniken paniken
Lyssnar på vince-depeche och gråter
För tre år sen lyssnade jag på NIN och Sounds of the universe och skulle åka på mitt första endaste livslevande Arvika 2009

[because we must]man kniper ihop ögonen så hårt man bara kan men morgonljuset sipprar in mellan fördragna gardiner och hundratals småfåglar kvittrar iallafall och det är redan morgon och jag misslyckades med att somna inatt igen. Så jag tittar på Introducing ja vem då? igen bara för att lyckonerverna spritter och glittrar.  Jag är så slätstruken och långrandig sådär så att skrattet fasnar i halsen. Men nu så. Hultsfred känns som en skattkista full med fina brev och alla sommarnätter på en och samma gång sommaren kommer nog att bli lycklig ändå. Jag pladdrar och ordklottrar och nu är det nog morgon på riktigt. Så god morgon. 

57

TITTA BARA, SE!
Allt som inte förändras någonting alls på ett år jag tror att detta är det bästa bildbevisen jag kan finna på detta, jag hade till och med samma skjorta på mig idag och en filt i samma färg. Jag vet inte om det ger mig mer ångest.

Och så såg jag att Andreas hade tagit kort på en påsklilja i en liten vas och jag kunde inte sluta fnissa för på mitt skrivbord står nämligen denna:och jag tänker att det måste vara ett universellt undermedvetet morrisseyspråk som talar hahaha.

Galenpanna och sommarpussar

RSS 2.0