Life is nothing much to lose, it's just so lonely here without you

 

VILE

 Det enda jag kommer sakna med att vara student på kulturama är alla kompisar. Ni är så fina allihopa. Oj jag önskar att jag *orkade* träffa er ibland fika med er på 44an festa med er göra vad som helst, vilket häftigt och filmiskt tonårsliv jag skulle kunna ha.
Man kan väl inte ha allt.

Fina viktiga saker som ska hända-kalender

Seriefestivalen! Jätteviktigt
Valborg i Uppsala med alla möjliga
Depeche Mode i London London London Med Andy Mira Och Stella. (Björk???)

Men jag vet inte

 
 

Igår åkte jag på en fest i Uppsala, efter att ha stått för mig själv för det mesta av hela kvällen som vanligt blev vi utslängda vid ettsnåret så jag, Judit, Lova och Karon spenderade natten på en mcdonalds för att inte frysa ihjäl oss. De är så fina och hade med sig tärningar och vi spelade och drack kaffe och sådär. (Jag tycker om er jättemycket) Sen vill jag nog inte gå på fester mer. Jag lyckades skrämma iväg personer med mitt morrisseyprat också. Såfort jag dricker minsta lilla kan jag inte prata om någonting annat alls. 
Har haft en väldigt morrisseyig dag idag. Ons cirkel jag vet inte. 


Collage plottrigt

Jag har inte svarat i telefon eller kontaktat någon alls eftersom jag har vart sjuk eller ledsen fast det är väl samma sak. 

En fin sak: jag är bjuden till Uppsala ikväll på artonårskalas. Jag tror att det kan vara fint att träffa fint folk fina människor. Jag tänker bli full och inte pussa någon alls jag hatar pussar det är så äckligt. 

Bryr mig inte nu Morrissey är fin (nä oj tycker du verkligen det alexis). HIttade denna igen och fick tillbaka en sorts märklig livslust. Han pratar lite om Smiths o marr och Angie med norska unertexter.  Jag skulle verkligen ha velat se honom någonstans mellan Maladjusted och Quarry. tänk vaHittade lite foton också från
Atlantic City, baby:Jag och Dylan I Atlantic city. Detta är någongång innan konserten på dagen, vi gick omkring i det märkliga kasinot i väntan på ja ni vet. Kanske inte mitt mest fotogeniska ögonblick heller. Men har ni inte alltid velat bli fotade i Amerika mot en skylt där det i neontext står MORRISSEY såklart ni har.


RSS 2.0