Gladioli gladioli

Jag vill träffa människor jag vill dela tankar och jag vill känna mig obunden jag vill så mycket. Jag vill att det ska bli varmt så att vi kan rymma iväg med ett tåg utan destination med för lite pengar i plånboken och känna hjärtat dunka för fort och snabbt. snart.

Stella och Mira och Elias och Idun var här hela kvällen och hela natten och efter att jag gråtit till the final problem så hade vi bee gees-disco med rödvin och glittriga sombreros. Alla har redan åkt hem och jag borde ta mig hem jag med. Men en tom lägenhet med blommor och Morrissey är en svår plats att lämna. hmmhmmhm.

Det är tur att jag har så musikaliska vänner för jag kan ingenting om musik.Så jag sitter i min mormors rosa rosenmorgonrock och upptäcker ny musik tidigt på morgonen.


god morgon fast jag har inte ens sovit än

Jag lägger vekligen upp tråkiga saker här men jag vill bara lämna ett litet avtryck efter en fin kväll. Åh de andra sover nu men jag har ingen sömn i mig alls. Vit päls i bakgrunden på låg volym och det känns nästan lite jobbigt när det är sångskrivaren själv som har lärt mig hur man skriver från hjärtat. Bara. Och alla människor är så otroligt underbara. Puss. Kanske borde jag berätta om morrissey. men det går inte. det går inte. det går inte. Nu ska jag lyssna på detta och röka en sista cigarett. Godnatt fina människor. 
Glittergalexis

Det började med att den spelades om och om och om och om igen i mitt huvud och sen tog jag fram mitt glittersmink och nu tänker jag aldrig mer sova igen

Idun


Ibland ser jag mig omkring och inser

Jag har en sång i huvudet
Och det är väldigt trevligt
För att det är mira som har gjort den
För att det är hennes piano som jag hör
hum hum


Varför sova

Plötsligt började mitt hjärta dunka väldigt hårt av gamla minnen så jag laddade ner hela Placebos discografi och jag badar i nostalgi jag känner mig som en tonåring i revolution. Och väldigt fånig.

Extremely loud and incredibly close

I pointed at his shirt. "Do? You? Really? Love? New York? He said, "New York? I said "Your. Shirt." He looked at his shirt. I pointed at the N and said "New", and the Y and said "York". He looked confused, or embarrased or surprised, or maybe even mad. I couldn't tell what what he was feeling because I couldn't speak the language of his feelings. "I not know was New York. In Chinese, ny mean 'you.' Thought was 'I love you.'" It was then that I noticed the "I<3NY" poster on the wall, and the "I<3NY" flag over the door, and the "I<3NY" dishtowels, and the "I<3NY" lunchbox on the kitchen table. I asked him, "Well, then why do you love everybody so much?"

Jag dansar framför teven ensam i mitt vardagsrum nu

Det är depechemaraton på Vh1 och det är som en blodig bilolycka jag kan inte titta bort.


Världens mest underbara inlägg

Jag har legat i min lägenhet i så många dagar att jag har tappat räkningen helt och hållet. Jag lovar på hedersord att jag ska ta mig upp och iväg så som man ska, imorgon. Jag har sett jättemånga franska dokumentärer och kortfilmer iallfall på en fin kalnal som heter Axess tv eller någon liknande tråkigt men är hur fin som helst. Imorgon blir en bra dag. Då ska jag börja med det som man gör i ett vanligt liv igen. Prata med andra människor göra saker på tider som andra bestämt. Imorgon. och jag tror att jag ska strunta i att gå och lägga mig. Låt oss istället säga senare, i så fall. RSS 2.0