Collage plottrigt

Jag har inte svarat i telefon eller kontaktat någon alls eftersom jag har vart sjuk eller ledsen fast det är väl samma sak. 

En fin sak: jag är bjuden till Uppsala ikväll på artonårskalas. Jag tror att det kan vara fint att träffa fint folk fina människor. Jag tänker bli full och inte pussa någon alls jag hatar pussar det är så äckligt. 

Bryr mig inte nu Morrissey är fin (nä oj tycker du verkligen det alexis). HIttade denna igen och fick tillbaka en sorts märklig livslust. Han pratar lite om Smiths o marr och Angie med norska unertexter.  Jag skulle verkligen ha velat se honom någonstans mellan Maladjusted och Quarry. tänk vaHittade lite foton också från
Atlantic City, baby:Jag och Dylan I Atlantic city. Detta är någongång innan konserten på dagen, vi gick omkring i det märkliga kasinot i väntan på ja ni vet. Kanske inte mitt mest fotogeniska ögonblick heller. Men har ni inte alltid velat bli fotade i Amerika mot en skylt där det i neontext står MORRISSEY såklart ni har.


Kommentarer
Postat av: Karl

Men varför gillar du inte att pussas?

Svar: Jag vet inte! Tycker folk om att pussas på riktigt eller är det en stor konspiration? Det verkar ju jämt så fint på film och i andras liv men när det väl kommer till kritan är det mest äckligt och pinsamt och märkligt? Förvirring
Alexis

2013-04-22 @ 18:41:00
Postat av: Karl

Det beror väl på hur man pussas ?

Svar: Fort utan att det blir blött
Alexis

2013-04-22 @ 21:00:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0