Glitterglammiga vårtidstankar

Hejsan
Våren är ny målarfärg för humöret och det känns som man långsamt kravlar upp ur en livslång depression istället för att falla. Vår vår vår slår sår bår dår-hus. Jag har glamperioder i mitt Morrisseyliv så om du inte har lyssnat på Here come the warm jets med Brian Eno så gör det på monangen. Jag har ångest över allting förutom musiken så allt jag skriver blir innehållslöst och grått. Så låt oss bita på naglarna och fira patriarkatet en stund till.

Brian Eno

Klockan fyra en Torsdag

Jag stannar hemma. Skolan skola vad är skolan egentligen. När det finns så mycket mycket annat i livet. Jag vill att det ska vara slut nu med en gång så att jag kan ha en underba sommar i stockholm och sen så åker jag till London men det är så mycket tid kvar det är inte tiden om är problemet det är bara allt jag måste fylla den med. 
Andreas är en väldigt fin person med måga fina musikråd. Jag har legat på min säng hela dagen och lyssnat på Mazzy Star och känt mig upprymd och inspirerad och våren lyser in på mig och jag känner mig nästan alldeles lycklig. Våren våren våren åh. Jag känner mig alleles upprymd. Jag tar mina saker och åker till stadsmissionen den man kommer till om man går av i Skanstull och leta efter pärlhalsband jag behöver fler pärlhalsband. åh vilka tråkiga bilder men det är roligare är inga bilder alls. Nu vet jag inte ens vad jag skriver. Nu ska jag ut innan vårsolen försvinner. Slängpuss puss

Hej.Nu är jag tillbaks från min semester och när jag kommer hem så är det vår i luften och allt känns fint igen. Jag och Stella gick på en väldigt fin promenad efter att ha drukit te hemma hos mig och vi lyssnat på DiLeva. Hon visade mig den mytomspunna skivbutiken äntligen. Själsgodis. 
Fullmånen lyser och snart blir natten morgon, så nu ska jag lådsas sova i några timmar så att jag inte blir biten av varulvarna. Ush vad fånig jag är. Godnatt.

RSS 2.0